Global Azure bootcamp 2019 – Accra, Ghana

On April 27, 2019, all communities will come together once again in the sixth great Global Azure Bootcamp event! Each user group will organize their own one-day deep dive class on Azure the way they see fit and how it works for their members. The result is that thousands of people get to learn about Azure and join together. We have organized a full day of deep dive learning sessions about Azure and it’s related technologies and services as per the interest of Accra, Ghana based IT community.

Come, join this great event and learn, talk and network throughout the whole day.

We are looking foward to seeing you all there

The Venue: Microsoft Office

9th Floor Emporium,

Movenpick Ambassador Hotel.

#GlobalAzure

Click here to register Microsoft User Group Ghana

Agenda for the day

Topic

Duration

Time

Welcome and Overview

30 mins

09:00 – 09:30

Azure Fundamentals Overview

Hands on Lab – 1

60 mins

9:30 – 10:30

Azure Products Directory Overview

Hands on Lab – 2

60 mins

10:30 – 11:30

Break

15 mins

11:30 – 11:45

Microsoft Azure Update and Region Updates

15 mins

11:45 – 12:00

App Modernization using App Service

30 mins

12:00 – 12:30

Lunch

30 mins

12:30 – 13:00

Azure DevOps

Hands on Lab – 3

60 mins

13:00 – 14:00

Enterprise Cloud

Hands on Lab – 4

60 mins

14:00 – 15:00

Break

15 mins

15:00 – 15:15

Azure Stack

Hands on Lab – 5

60 mins

15:15 – 16:15

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s